Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Urnen & Gedenktekens voor uw geliefde

'Urnen van Froukje' onderscheidt zich met handgemaakte keramische urnen en gedenktekens. Met een groot inlevend vermogen luistert Froukje naar uw verhaal en geeft uw herinnering vorm in een zeer persoonlijke urn, gedenkteken of altaar. Voor onze dierbare overledenen zijn mooie urnen bedacht en gemaakt. Toch blijven ze vaak onpersoonlijk.
Zou het niet mooi zijn als in de urn/gedenkteken of altaar er iets terug te vinden is van de persoon zelf? Waarin het ondefinieerbare van een dierbare toch een beetje terug te vinden is?

Aan je denken
Aan de liefde die er was
Je bent er niet
En toch ook weer wel,
Omdat in mijn hoofd genesteld,
Omdat in mijn hart getoverd.

Deze reis waarin ik tracht het onnoembare enigszins zichtbaar en tastbaar te maken, vervolg ik graag door dergelijke urnen, gedenktekens en altaren te maken, die aansluiten bij uw verhaal, anekdotes en wensen.

Mijn werkwijze

Impressie van de verschillende urnen gemaakt door Froukje

 
 

Urnen

Lees verder

 

Ei-urnen

Lees verder

 

Deel-urnen

Lees verder

 

Textielhoezen

Lees verder

 

Urnschermen

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren