Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Mijn werkwijze | Urnen naar uw eigen wens door Froukje

‘Urnen van Froukje’ verzorgt urnen en gedenktekens van keramiek, vervaardigd naar de wens van nabestaanden en/of overledenen. Tijdens een eerste oriënterend en vrijblijvend gesprek, bespreken we uw gedachten en beelden. Vervolgens maakt Froukje een aantal schetsontwerpen. Nadat u gekozen heeft voor een van de ontwerpen, wordt de urn ofwel gedraaid op de draaischijf, ofwel met de hand opgebouwd. Dit laatste procedé is geschikt voor een urn of gedenkteken dat een vrijere vorm behoeft. Maaktijd, droogtijd en afwerking kunnen enkele weken duren, afhankelijk van grootte en soort klei. 

De kosten voor een deel-urn liggen tussen € 50 en € 150, voor een urn of gedenteken tussen € 100 en € 550. Voor een ei-urn moet u rekenen op € 650. 

Meer weten?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren