Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kleimaatjes 

Klei is een van de meest spannende materialen voor mij tot nu toe.
Het lijkt zich te plooien naar al je wensen, betrouwbaar, niets is te gek. En breekt de tijd aan van drogen en bakken. De wetten van de klei zelf beginnen zich dan op te dringen. Het scheurt, piept, kraakt wanneer je het niet met voldoende égards hebt weten te behandelen, later krijg je een résumé van je ondeskundigheid.

Eenmaal deze eerste kennismaking vervolmaakt, begint het proces van  onderzoeken en uitproberen. Toch die vorm krijgen die ik wil en nastreef, de klei uitnodigen hier in mee te gaan, met mierensprongen. De tijd zijn werk laten doen; drogen gaat soms niet in een dag of een week, het moet gewoon langer wil het resultaat behaald worden die voor ogen is.

Klei is voor mij een uitnodiging tot geduld, experiment en verrassingen.

Overzicht van de producten van Kleimaatjes:

 

Schalen

Lees verder

 

Vazen

Lees verder

 

Koffiekoppen

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren